Jeg ligger i min seng, selvom det er langt over middag. Jeg ligger her, fordi det er blødt og varmt og rart. Og fordi jeg er træt. I går var jeg ude med veninder. Vi fik Asti, vi fik øl, vi fik shots, og jeg fik mand.

Så jeg ligger også i min seng, fordi den dufter dejligt af ham. Jeg ved ikke, om vi skal ses igen. Han er sød og stærk og flot. Hans øjne gnistrer blåt og ser dybt ind i mig. Hans pik rammer dybt inde i mig, og han kan lide, når jeg slikker ham i øret. Han kysser dejligt og er helt utroligt dejlig at røre ved, fordi han er så stærk og spændstig og varm lige under huden, der både har skrammer, tatoveringer og bløde børster.

Og så kom han i mit ansigt i nat og igen i morges. Der er sæd på min hals, der er sæd i mit ene næsebor, og der er sæd i mit hår. Jeg har ikke lyst til at vaske det af. Jeg kan godt lide at ligge i min seng, hvor han sov i nat, hvor jeg stadig har ham på mig, og hvor min dyne dufter af ham.

Han var nødt til at gå, for han skulle på arbejde på en bar. Og hver gang jeg kommer til at tænke på, at han står der med sit store grin og magiske øjne bag disken og sælger øl til folk, smiler jeg skævt og nyder, at hans duft hænger på mig.

Det er ikke på den bar, hvor vi mødte hinanden i går. Hvor jeg faldt i snak med hans kammerat, da jeg var oppe for at købe øl. Kammeraten spurgte lige vennerne om noget, og da jeg vendte mig om for at se, hvem de var, så jeg kun den ene. Han stod og kiggede lige ind i mine øjne, og jeg kunne ikke se andre steder hen. Han så ud til at have det lige sådan.

Hans øjne smilede, glimtede og inviterede mig ind. Jeg prøvede faktisk at gå en anden vej tilbage til bordet med mine veninder, for vi var ude og vi skulle more os sammen. Men så fangede han mit blik igen og trak mig hen til sig ved bare at stå og se på mig. Vi talte, vi grinede, vi rørte, vi sugede hinanden til os, og endelig kyssede vi.

Og så kyssede han så godt. Og holdt så godt fast om mig. Og duftede så dejligt. Og jeg var småfuld af øl, men blev helt fuld af ham. Og så kyssede vi meget mere og rørte meget mere ved hinanden og tog små bidder af hinanden og smagte og mærkede på hinanden, og han var så varm og pæn og duftede, så jeg blev ør. Og så tog vi en taxa og kom hjem til mig, og vi tog tøjet af og havde kluntet førstegangsfuldesex. Vi sov tæt, og jeg vågnede, fordi han rørte ved mig, og han var fuld af kys og stærke hænder, og morgensexen var meget bedre. 

Men så skulle han af sted. Vi krammede og kyssede og sagde tak for nu, og han fik mit nummer, og jeg håber sådan, han skriver til mig efter arbejde. Indtil da ligger jeg bare lige her og nyder at lugte af ham.